Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Inline a čo to pre mňa znamená

To je to čo milujem. Jazdu na nich..tú rýchlosť.. hlavne tú rýchlosť.
Okrem rekreačného jazdenia mám rád aj speed street..čo je veľmi rýchla jazda po ulici , kde sa nemožete nikoho ani len šuchnúť.  Je to zábavne, ale aj trošku náročné. Žiaľ,  v Žiline sa toho moc nedá.
Ďalej zbožňujem downhill. Zjazd kopcov.  To sa v ZA tiež moc nedá. Lepšie sú dlhé kopce s menším sklonom  ako nejaké prudké a krátke.
A potom je priam geniálny freestyle. Tento rok sa začínam pasovať aj s freestyle slalomom. Poviem vám, že to ide zo začiatku dosť pomaly.

Nemôžem ale povedat, že pri korčulovaní relaxujem. Ako áno, cítim sa pritom fakt skvele a prečistím si hlavu al ked prídem domo som úplne rozbitý. Mňa jednoducho nebaví chodiť pomalyčky, len tak light. Ja musím makať.
 
"...život je veľmi ťažký.. každý má nejaké problémy.. trápi vás to i to.. nasral vás ten i ten.. je to hrozne.. a je toho veľa.. neuveriteľne strašne veľa.. až sa vám chce plakať.. vtedy idem na korčule.. idem na rovnú cestu.. otočím sa.. idem dozadu.. len tak idem kým sám nezastavím a zrazu sa rozbehnem. .najrýchlejšie ako sa len dá.. je noc nevidím na cestu.. ale rútim sa.. vtedy nemyslím na problémy.. nemyslím na nikoho, kto ma naštval. nemyslím ani na tých k. mam rad.. ja proste nemyslím.. nič ma netrápi.. proste tu malú chvíľu.. som voľný.. som tu len ja a kolieska.. vnímam len ten zvuk hučiacich koliesok, vnímam cestu ako rýchlo sa míňa.. vnímam ten vietor čo do mňa naráža.. vnímam len moje vzdychanie. .ako sa nadychujem.. a vydychávam.. ako pravidelne a čoraz rýchlejšie hýbem rukami i nohami.. .ten pocit je lepší ako trojnásobný orgazmus.. vtedy som to JA...vtedy som voľný.. vtedy som šťastný.. potom už len prestanem hocičo robiť.. idem a užívam si tu rýchlosť...zadarmo.. pomaly zastavujem .stojim.. a ľahnem si do najbližšej trávy .. pozerám sa na hviezdy .. vnímam ako hlasno dýcham.. ako mi bije srdce.. vtedy som uvoľnený.."

Enjoy!

Z každého rohlíka | stály odkaz

Komentáre

  1. už si zažil trojnásobny orgazmus?..)))))))))))))))
    publikované: 29.02.2008 17:05:44 | autor: MissEllie (e-mail, web, autorizovaný)
  2. heh
    troj nie... ale iste je korculovanie lepsie :D
    publikované: 29.02.2008 17:43:36 | autor: K2 (e-mail, web, autorizovaný)
  3. iste..))))))))
    pak mi daj do odkazu potvrdenie..jo?..))))))))
    publikované: 29.02.2008 17:54:21 | autor: ellita..))) (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. heh :D
    a co tak urobit test..ty a ja..a skusime si to v praxi :D ;) :D:D radkio
    publikované: 29.02.2008 18:33:33 | autor: K2 (e-mail, web, autorizovaný)
  5. Svietiace kolieska
    Chcem svietiace kolieska nie svietiaci podvozok nevies mi poradit kde by som to nasiel
    publikované: 17.11.2009 12:29:14 | autor: Miso (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014