Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

SONA je zmenšená Zem. Len bez inlinu.

 Istotne sa medzi vami nájdu aj takí, ktorí už videli celú tretiu sériu Prison Break-u, však? Dnes ráno som tak rozmýšľal a napadla mi taká vec.. aký je rozdiel medzi mojim životom a nejakým väzňom odtiaľ?
Ja sa zobudím a mám obmädzené pole pôsobnosti. Nemôžem ísť všade tam, kde by som ísť chcel. Väzeň to má presne to isté.
Môj život je plný stereotypu.. väzenie je maximálny stereotyp.
V našom svete máme systém. Niektorí ľudia sú jednoducho nad nami. V SONE to bolo presne také isté...
Dokonca ma ešte aj napadá, že to oni majú lepšie, lebo keď zomrú, tak sa odtiaľ konečne dostanú, no ja tu aj po smrti ostanem...toľko porovnávania mojho života.

Poďme ale ďalej. Čo tak porovnať SONU so Zemou? V tomto prípade je Zem len väčšie väzenie. Ale keď si to tak uvedomíme.. sme väzni. Sme nútení byť tu. A čo sme urobili? Narodili sme sa...

Toto hovorí jedna časť Radkia. A viete vy čo hovorí tá druhá? Že oproti SONE máme jednu veľmi veľkú výhodu. Máme tu dievčatá, máme tu našu lásku, s ktorou môžeme vášnivo prežívť dni. A vtedy už nie sme vo väzení. Svet už nie je väzenie, my sme svet. Potom si spomeniem na inline-y. A sme doma. Korčule sú môj Michael Scofield. Môj prostriedok na to, aby som ušiel, vypadol.. jednoducho bol inde. Ale  ako ste všimli.. nikto z tých, koho Mike dostal na slobodu nebol slobodný. A tak to je aj s mojimi korčulami. Pomôžu mi dostať sa von. No nemôžu byť so mnou stále. A vtedy padám späť do reality, do väzenia..

A čo vy.. nemáte pocit, že ste väznení? Nemáte niekedy chuť vypadnúť? Ja tu chuť mám, a aj vypadnem v lete na dva mesiace preč od civilizácie, ale vrátim sa. Bude to len ako väzenská vychádzka...

Z každého rohlíka | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014